Elkészítés: A töltelékhez a csirkemellet, a gombát és a póréhagymát apróra vágom (akkorára, hogy beférjen a tésztába), margarinon megpirítom (kb. 10 percig), sózom-borsozom. Amíg ez pirul, a tejföllel összekeverem a Knorr tejszínes fokhagymás Rafinériát, majd hozzáadom.
A cannelloni tésztákat megtöltöm a kész töltelékkel, tűzálló tepsibe rakom szorosan egymás mellé, a maradék szószt ráöntöm, így sütés közben a teteje sem szárad majd ki. A tetejét megszórom reszelt sajttal. Használhatunk parmezán sajtot, de trappistával is nagyon finom.
Előmelegített sütőben (kb. 180 fokon 30-35 perc) addig sütöm, amíg a sajt a tetején megpirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.