Elkészítés: A töltelékhez a csirkemellet, a gombát és a póréhagymát apróra vágom (akkorára, hogy beférjen a tésztába), margarinon megpirítom (kb. 10 percig), sózom-borsozom. Amíg ez pirul, a tejföllel összekeverem a Knorr tejszínes fokhagymás Rafinériát, majd hozzáadom.
A cannelloni tésztákat megtöltöm a kész töltelékkel, tűzálló tepsibe rakom szorosan egymás mellé, a maradék szószt ráöntöm, így sütés közben a teteje sem szárad majd ki. A tetejét megszórom reszelt sajttal. Használhatunk parmezán sajtot, de trappistával is nagyon finom.
Előmelegített sütőben (kb. 180 fokon 30-35 perc) addig sütöm, amíg a sajt a tetején megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.