Elkészítés: A húst ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, megmossuk és lecsepegtetjük.
A vöröshagymát lereszeljük, az olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a pirospaprikát, hozzáadjuk a húst és a gombát, ízesítjük borssal, majoránnával, borsikafűvel és ételízesítővel. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje a húst. Lassú tűzön puhára pároljuk.
Közben elkészítjük a tejfölös habarást. Ráöntjük a húsra, jól összeforraljuk, és már tálalhatjuk is.
Köretnek galuskát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.