Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a cukorral és a sóval habosra keverjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, amelybe óvatosan beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport.
Papírral bélelt, nagy, szögletes sütőlemezre felkenjük a masszát, és forró sütőben 10 perc alatt megsütjük. Ezután deszkára borítjuk, ha kihűlt, félbevágjuk. Akkora tepsi aljába, amekkorába belefér egy tésztalap, elhelyezzük az egyik lapot.
A tejszínből kemény habot verünk. A túrót áttörjük, összekeverjük a tejföllel, a cukorral, majd hozzáadjuk a tejszínhabot. A gyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük és kimagozzuk, azután belekeverjük a túrókrémbe. Végül hozzáadjuk a tejben feloldott és langyosra melegített, folyékony zselatint.
A krémet rásimítjuk a tepsiben lévő tésztalapra, majd a másik lapot ráborítva kissé rá is nyomjuk.
Tortabevonóval lekenjük a tetejét, majd befedjük alufóliával, és a hűtőszekrényben legalább fél napig dermesztjük. Tálalás előtt forró vízbe mártott késsel kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.