Elkészítés: A szalonnát és a húst kockára, a zöldségeket tetszőleges formára és méretre vágom, a hagymát, a petrezselymet aprítom. A zellerlevelet egészben hagyom.
A fazékba teszek 1 kanál disznózsírt, ezen megdinsztelem a szalonnát, majd a hagymát aranybarnára pirítom. Rányomom a fokhagymát, megszórom a borssal, köménnyel. Hozzáadom a húst, megszórom a pirospaprikával. Felöntöm vízzel, beleteszem a zöldségeket.
Közben elkészítem a nokedli tésztáját: a liszthez tojást, sót és kevés vizet keverek. Amikor a hús már majdnem puha, beleszaggatom a nokedlit. Ha a nokedli feljött a tetejére, kész a leves, lehet tálalni..
Tálaláskor merek a tányérba levest, a közepére teszek tejfölt, friss kenyérrel kínálom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.