Elkészítés: A tésztához az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos, cukors tejben. A lisztet összegyúrjuk 1 egész tojással és 1 sárgájával, a felfutott élesztővel, a cukorral és annyi tejföllel, hogy jól gyúrható és nyújtható tésztát kapjunk.
Vékonyra kinyújtjuk, kibélelünk vele egy nagy tepsit, és addig pihentetjük, amíg a töltelék elkészül.
A töltelékhez a tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet és a nagyon keményre vert tojáshabot. Ráöntjük a tésztára, a tetejére szórjuk a ribizlit.
Mérsékelt tűznél sütjük. Ha langyosra hűlt, porcukorral meghintjük, és kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.