Elkészítés: A hagymákat felaprítom, a cukkinit, a krumplit és a petrezselymet darabolom.
Egy lábasban kevés olajon a vajat megolvasztom, benne a hagymákat megdinsztelem. Hozzáadom a cukkinit és krumplit, együtt dinsztelem tovább, majd felöntöm 1 liter vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. Amikor megfőtt minden, hozzáadom a bazsalikomot és petrezselymet, botmixerrel pürésítem, hozzáöntöm a tejszínt, egyet forralok. rajta.
Szőlőmagolajjal meglocsolva, szeletelt mozzarellával és olívaolajos pirítóssal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.