Előkészítés: A mirelit leveles tésztát szobahőmérsékleten felengedjük. A mirelit zöldségkeveréket ételízesítős-sós vízben félkészre-puhára főzzük. A krinolint felkarikázzuk vagy csíkokra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A tésztát a sütőedény méretéhez formázzuk (Én kör alakú pitesütő agyagedényben csináltam) - úgy fél centis lesz a tészta - majd mehet rá a krinolin. Arra elosztjuk a zöldségeket (kukoricát is lehet még bele tenni), majd ráöntjük a kikevert fokhagymás-tejszínes alapot, és végül rászórjuk a sajtot. Nagyjából fél óráig sütjük közepes hőfokon a sütőben. Ez idő alatt a sajt is szép barnás-sárgás színű lesz, és a félkész zöldségek is beszívják félig-meddig a szaftot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.