Elkészítés: A csirkemelleket csíkokra, a hagymát karikára, a sárgarépát vékony szeletekre-csíkokra, a krumplit és a gombát vékony lapokra vágjuk.
Egy tálba beleütjük a 3 tojást, megszórjuk a curry fűszerrel, borssal, oregánóval és egy kevés sóval, beleöntjük a tejszínt, hozzáadjuk a 2 evőkanál lisztet, majd alaposan összekeverjük. Ezután a tejszínes alapba belereszeljük a sajtot.
Egy tepsit vagy jénait kiolajozunk. Szépen rétegesen belehelyezzük a felvágott alapanyagokat. Az aljára megy a krumpli egy része, rá a hagyma, majd a csirkemellcsíkok. Ezt követően a tejszínes-sajtos alap felét ráöntjük. Utána tovább rétegezünk. Rászórjuk a gombát, a sárgarépacsíkokat, a zöldborsót, majd végül a maradék burgonyaszeleteket. A végén ráöntjük a maradék tejszínes alapot. Ízlés szerint meghinthetjük a tetejét még egy kevés oregánóval az íz és a látvány kedvéért.
Sütőben 180 fokon, gáztűzhely esetén 4-5-ös hőfokon 60 percig sütjük. Ha a tetején a krumpli már szépen megpirult és puha, lehet fogyasztani :) Jó étvágyat ;)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.