Elkészítés: Feltesszük a tésztát főni sós vízben, addig elkészítjük a mártást.
A halfilét felkockázzuk, az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, a fokhagymát apróra vágjuk. Az olívaolajra dobjuk előbb az újhagymát, mikor kicsit megfonnyadt, mehet utána a fokhagyma is. Mikor megérezzük az illatát, hozzáadjuk a haldarabokat, majd néhány perc múlva ráöntjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Összeforraljuk.
Ha a tészta elkészült, leszűrjük (a levéből félreteszünk egy pohárral). Összekeverjük a mártással, a vékony csíkokra vágott aszalt paradicsommal és a durvára tört dió felével. Ha a tészta túl sok mártást szívna magába, tehetünk még bele a tészta főzővizéből.
Petrezselyemmel vagy bazsalikommal és a maradék dióval megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.