Elkészítés: Megfőztem a teljes kiőrlésű tönköly csavart tésztát.
A zsíron megpirítottam az apróra vágott hagymát, majd rádobtam a kockára vágott csirkemellet. Ízlés szerint megsóztam, tettem rá kakukkfüvet. Amikor a hús már fehér és jól átsült, hozzáadtam a tökmagos pestót, ráöntöttem fél dl vizet a tészta főzővizéből, majd a 2 dl tejszínt. Forraltam egyet, majd összekevertem a tésztával.
A salátához a répát félbevágtam, felkarikáztam. A morzsolt kukoricát és a répát egy kis vajon megpuhítottam, megsóztam. A kígyóuborkát vékony kockákra vágtam a csemegeuborkával együtt. Nem kell sok ezekből. Kígyóuborkából kb. egy 10 cm-es db-ot kockáztam fel, a csemegeuborkából pedig 1 darabot félbevágtam, és úgy szeleteltem fel. Az olívabogyókat pedig karikákra vágtam. Apróra vágtam fél csoor petrezselyemzöldet. Végül összekevertem az egészet, és egy kis olívaolajat öntöttem rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.