Elkészítés: A szeletekre vágott krumplit sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Tűzálló tálba rétegezzük. A krumpliszeletekre halmozzuk a szalonnán kissé elődinsztelt hagymakarikákat és az előpirított csíkokra vágott, fűszerezett csirkehúst. Rászórjuk a paradicsomkarikákat és a kis kockákra vágott paprikát, eztán ismét krumplikarikák következnek. A rétegezést megismételjük, majd a legfelső krumplirétegre ráöntjük a tasakon leírtak szerint elkészített Knorr tejszínes-fokhagymás Rafinériát. Sütőben pirosra sütjük, vegyes zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.