Elkészítés: Először egy nagyobb fazékban kevés sóval vizet forralunk a tésztának.
Míg a víz felforr, addig az édesköményt a póréhagymával együtt vékonyan felszeleteljük, a sárgarépát megtisztítjuk, majd vékony csíkokra vágjuk vagy reszeljük.
Egy nagyobb serpenyőben vajat hevítünk kevés olívaolajjal, beletesszük a zöldségeket, kissé megsózzuk, megpirítjuk, majd a bort aláöntve megpároljuk. Arra vigyázzunk, hogy maradjon roppanós a zöldség!
Közben a lobogó sós vízben al dente, azaz fogkeményre főzzük a spagettit.
A halat ujjnyi vastag csíkokra szeleteljük, közben átnézzük, ha szálkát találunk, eltávolítjuk.
A zöldséghez adjuk a halat (vigyázva, nehogy összetörjük), összeforgatjuk, felöntjük a tejszínnel, meghintjük a frissen őrölt bors keverékkel és egy kevés, vékony csíkokra vágott citromhéjat is beleteszünk.
Néhány perc alatt összeforraljuk, és a kifőtt spagettivel tálaljuk. Tálaláskor néhány csepp citromot is tehetünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.