Elkészítés: A 6 tojásból piskótát sütünk: kézi elektromos habverővel a 6 tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verjük, a cukrot 2-3 részletben hozzáadva tovább verjük (jó fényes, kemény habot kell kapnunk), majd a 6 tojássárgáját egyenként beleverjük. Utoljára a lisztet 2 részletben fakanál segítségével óvatosan beleforgatjuk. Az így kapott piskótatésztát egy közepes méretű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 190 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. A tésztát tálcára borítjuk, a sütőpapírt eltávolítjuk, hűlni hagyjuk.
A túrókrémhez a margarint habosra keverjük a 2 evőkanál cukorral, az egész tojásokkal, a vaníliás cukorral és a citrom héjával, majd belekeverjük az áttört túrót. A túrókrémet rákenjük a piskótára, majd a tejszínt kevés cukorral kemény habbá felverve a túrókrémre kenjük.
Díszítésnek jó minőségű keserű csokireszelékkel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.