Elkészítés: A hátszínt langyos vízben megmosom, majd megtörölgetem. Kockára vágom, majd a serpenyőben megmelegítem a vajat, és kb. 10 percig pirítom rajta a húst, közben sóval-borssal fűszerezem. Mikor elszíneződött, kimerem a serpenyőből, és egy hőálló edénybe teszem (kerámia a legjobb). A paradicsomot forró vízben áztatom pár percig, majd hideg vízzel öblítem le. Így felrepedezik a héja, s egy kis késsel lehámozom róla a héját, apróra kockázom. A kaliforniai paprikát és a hagymát is felkockázom, a répát és az uborkát felkarikázom, a fokhagymát nagyon apró darabokra vágom, és az összes zöldséget a hús szaftjára dobom. Aláöntök 2 dl vizet, feloldok benne 2 db leveskockát. Pár percig párolom a fűszeres lében, majd hozzáadom a tejszínt, a tejfölt, majd a végén a paradicsompürét és a mustárt. Jól összekeverem, és a hőálló edényben lévő marhahúsra öntöm. Összekeverem, és berakom a sütöbe. Sütőtől és hőálló edénytől függően kb. 200 fokon 1-2 órán át sütöm, míg a marhahús omlósra párolódik a tejszínes raguban. Ha sokat emelgetjük a fedőt, a vizet pótolni kell. Érdemes pár kanál tejszínt vízzel keverni, és ezzel újra és újra felönteni, ha szükséges. Pirított krumplival, petrezselymes burgonyával vagy rösztivel tálaljuk, friss ropogós saláta kíséretében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.