Elkészítés: A tésztához a 3 tojást habosra keverjük az olvasztott vajjal, hozzáadjuk a cukrot, a sütőporral elkevert lisztet és 1 citrom reszelt héját. 26-28 cm-es tortaformába öntjük a masszát. Előmelegített sütőben sütjük 175 °C-on, kb. 30-35 percig.
A töltelékhez az almát apróra vágjuk. A citromlével, cukorral, fűszerekkel puhára főzzük. A legvégén hozzáadjuk a pudingport, folyamatosan keverjük, amíg besűrűsödik.
A krémhez a tejben folyamatos keverés mellett, lassú tűzön, sűrűre főzzük a 2 tojássárgáját, a pudingport és a cukrot.
A kihűlt piskótát megkenjük forró baracklekvárral és a tortaformába visszahelyezzük. Ráreszeljük a gesztenyemasszát, erre tesszük az almás pudingot.
A kihűlt krémhez adjuk a felvert tejszínhabot, a zselatint belekeverjük. A masszát a tortára öntjük, és pár órára hűtőbe tesszük. Tetejét tetszés szerint díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.