Elkészítés: Megdaráljuk a kicsumázott paprikát, a paradicsomot, a hagymát és a cseresznyepaprikát, beletesszük a babérlevelet, és puhára főzzük. /Ha krémesebbre szeretnénk: összedaraboljuk a hozzávalókat, megfőzzük, és a babérlevél kihajítása után összeturmixoljuk./ Hozzáadjuk a mustárt, a borsot, a cukrot, a sót, az ecetet, még egyszer felforraljuk, majd a tűzről levéve belekeverjük a szalicilt. Forrón üvegekbe töltjük, és szárazdunsztba tesszük.
Télen kitűnő hideg sültekhez, felvágottakhoz, de kenhetjük szendvicsalapnak, vajas ill. zsíros kenyérre is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.