Elkészítés: A húst hideg vízben felteszem főni, majd ha felforrt, leszedem a habját, hozzáteszem a hagymát (az egyik fejet egészben a héjával, a másikat negyedelve), a szemes borsot, sózom, és kis lángon 2 órát főzöm.
Megtisztítom a zöldségeket, és - a kétórás főzés után - hozzáadom a leveshez a velős csonttal együtt, további minimum 1,5 órát főzöm.
Ha megfőtt a leves, az egész combot szeletekre vágom, tormával, a leveszöldséggel, aprított snidlinggel tálalom. Tálaláskor velős pirítóst ajánlok hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.