Elkészítés: Egy megfelelő méretű tepsit kivajazunk, beleöntjük a fehérbort, és kedvesen ráfektetjük a halszeleteket. Sózzuk, borsozzuk, alufóliával betakarjuk, és közepesen meleg sütőben (180 fok) megpároljuk.
Közben tojásainkat keményre főzzük, lehéjazzuk, és apró darabokra vágjuk. Összekeverjük a tejföllel, és bevonjuk vele a filéket. A tetejét meghintjük zsemlemorzsával, visszatesszük a sütőbe, és átpirítjuk.
Előmelegített tányéron adjuk az asztalra, és körítsük vajas, petrezselymes burgonyával. Ital? Ha már egyszer kinyitottunk egy üveg chardonnay-t…
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.