Elkészítés: A tésztához a túrót áttörjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját krémesre keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a mandulaaromával és a narancshéjjal. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a túrót. Végül kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és lazán a tésztába forgatjuk.
Palacsintasütőben felforrósítunk kevés margarint, és a tészta negyedéből egy lepényt, majd hasonló módon még hármat sütünk. A lepényeket két villával szétcsipkedjük, és a maradék felolvasztott margarinin minden oldalukat aranybarnára sütjük.
A kompóthoz a rebarbarát megpucoljuk, megmossuk, apróra vágjuk. A cukrot bevonatos serpenyőben picit karamellizáljuk, gyorsan hozzádobjuk a rebarbarát, ráöntjük a málnaszörpöt, a narancslevet, és ha kell, kevés vizet. 5-6 percig pároljuk.
Az édes tésztafalatokat porcukorral és fahéjjal meghintve, a rebarbarával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.