Elkészítés: A csicseriborsót kb. 8 órán át be kell áztatni, majd a vizét leönteni és megfőzni sós vízben. Egy tepsit kikenni olajjal, belevágni a zöldségeket. Nem nagyon számít mekkorára, de jó, ha nagyjából egyformák a darabok. Én kb. kockacukor nagyságúra szoktam mindent vágni, a fokhagymán kívül, amit préselek.
A zöldségeket jól össze kell keverni, esetleg még meglocsolni egy kis olajjal, és sütőbe tenni kb. 200 fokra. Sülés közben még összekevergetni. Akkor igazán finom, ha egy kicsit túlsül.
Magában vagy rizzsel tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.