Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen meghámozzuk, ha kihűlt, karikákra vágjuk.
A házi sonkát apró kockákra daraboljuk. A tejfölt a tejszínnel, a tojássárgájával, sóval és őrölt borssal összekeverjük, a burgonyához adjuk a sonkával együtt.
Egy tűzálló edényt kikenjük, kevés
zsemlemorzsával megszórjuk, és a keverékünket beleöntjük, tetejére rámorzsoljuk a maradék zsiradékot, és megsütjük.
Tetejét reszelt sajttal is gazdagíthatjuk. Önálló ételként vagy köretként is fogyasztható!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.