Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, megszórjuk a fűszersóval, és félretesszük kb. fél órára.
Ezalatt megmossuk és megtisztítjuk a zöldségeket, a paradicsomot, paprikát és a vöröshagymát szeletekre vágjuk, a fokhagymagerezdeket negyedeljük vagy felezzük, attól függően, hogy mekkorák.
Egy nagyobb tepsi aljára olívaolajat öntünk, rátesszük a befűszerezett csirkecombokat, arra rászórjuk a felszeletelt zöldségeket és hagymákat. Aláöntjük a vizet és a bort, fóliával lefedjük, és sütőben addig sütjük, míg a hús megpuhul. Ezután levesszük róla a fóliát, és megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.