Elkészítés: A 6 tojásfehérjét 25 dkg cukorral kemény habbá verjük, belekeverünk 10 dkg lisztet, fél csomag sütőport, 15 dkg kókuszreszeléket, majd megsütjük.
A krémhez a 6 tojássárgáját, 1 csomag vaníliás pudingot, 10 dkg cukorral, 4 dl tejjel felfőzzünk. 20 dkg vajat és 10 dkg porcukrot összekeverünk, majd a kihűlt pudingos krémmel habosra keverjük, és a kihűlt tészta tetejére tesszük, majd kókuszreszelékkel gazdagon megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.