A marinádhoz a szójaszószt, olajat, mézet és rizsbort vagy Sherryt felfőzzük, kissé hűlni hagyjuk.
A csirkemellhúst a csontról lefejtjük, folyó hideg vízzel leöblítjük, leitatjuk, a marináddal egyenletesen megkeverjük, és 2 órán át állni hagyjuk.
Az olajat a wokban felforrósítjuk, ebben a csirkehúst mindkét oldalról megsütjük, közben a marináddal újra, és újra megkenjük. Utána a húst alufóliába göngyöljük, és még kb. 10 percig pihentetjük.
A gyömbért letisztítjuk, és apróra vagdaljuk. A fokhagymát letisztítjuk, és apróra vágjuk, a mogyoróhagymát letisztítjuk, és felkockázzuk. A póréhagymát letisztítjuk, és keskeny karikákra vágjuk. A szójababrügyet átválogatjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Az újhagymát letisztítjuk, és vékonyan felkarikázzuk.
Az étolajat a wokban felforrósítjuk, ebben a fokhagymát és a mogyoróhagymát átsütjük, utána a póréhagymát hozzáadjuk, végül a szójababrügyeket beletesszük, és 1 percig együtt főzzük.
A szójaszószt és a tyúkhúslevest hozzáöntjük, cukorral és borssal fűszerezzük. Az újhagymát beletesszük és átkeverjük.
A csirkemellfilét sütőlemezre tesszük, és a grillben átsütjük, amíg a bőre ropogós lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.