1. A karajt szeletekre, majd csíkokra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadunk 4 gerezd zúzott fokhagymát resztelt gyömbérrel.
2. Tovább pirítjuk a húst a fűszerekkel, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott pritaminpaprikát és a karikákra vágott póréhagymát. Felöntjük 3 evőkanál szójaszósszal és tovább főzzük. Végül hozzáadjuk a vörösbabkonzervet a levével együtt és készre főzzük.
3. Köretnek én párolt zöldséget készítettem, melyet fokhagymával, gyömbérrel és szójaszósszal ízesítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.