A zöldségeket megpucoljuk, majd feldaraboljuk 2-3cm-es darabokra, a pórét vékony szeletekre. A halat megmossuk és felkockázzuk kb. 2 cm-es darabokra.
A wokba beletesszük a kókuszzsírt és közepes lángon felmelegítjük. Rádobjuk a zöldségeket, a bambusz szeleteket, a fűszereket, és megsózzuk, majd fakanállal átforgatjuk. 6-8 perc múlva a halat is hozzátesszük és azzal is jól átforgatjuk. 2 perc múlva a wokot mozgatva átkeverjük, majd újabb két perc múlva jöhet megint a bravúros wok mozdulat. Így nem törjük össze sem a zöldségeket, sem a halat.
A tésztát kifőzzük sós vízben, majd a kész wokhoz adjuk, óvatosan összeforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.