Az eperkrémhez a zselatint 0,5 dl meleg vízben csomómentesre keverjük, és a krém hozzávalóival együtt turmixgépben krémesítjük. A krémet fél órára hűtőbe rakjuk.
A palacsintához a gesztenyelisztet, a kókuszlisztet, a szénsavas vizet, a kókuszkrémet, a kókuszolajat és a tojásokat turmixgépbe tesszük és sima, palacsintatészta sűrűségű masszává dolgozzuk.
A szokásosnál nagyobb és kicsit vastagabb palacsintát sütünk a tésztából (ebből az adagból 4 darabot). Az első palacsinta sütése előtt a serpenyőt kenjük át kókuszolajjal.
A palacsinták egyik felére kenjük az epres krémet, a széleire friss eperszeleteket teszünk, ráhajtjuk a palacsinta másik felét, majd olvasztott csokival díszítjük a tetejét.
Természetesen hagyományos alapanyagokból is elkészíthetjük ezt az egyszerű, mutatós és ráadásul nagyon finom desszertet.
A csokival úgy a legkönnyebb díszíteni, ha egy kisebb nylon zacskó egyik sarkába tesszük a csokikockákat és addig tartjuk felforralt vízben, amíg el nem olvadnak. Amikor már folyékony, pici lyukat vágunk a zacskó sarkán, és ezen keresztül csurgatjuk ki a csokit, tetszőleges alakzatokban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.