Az alaphoz a mogyorót megpirítjuk, majd felaprítjuk. Felolvasztjuk a kókuszzsírt/light margarint, majd alaposan összedolgozzuk a hozzávalókat, és ízlés szerint édesítjük, majd 15-20 percig állni hagyjuk, hogy a zab egy kicsit megszívja magát.
A krémhez a barackot, a zsírszegény túrót és az édesítőt összeturmixoljuk. Elkészítjük a zselatint a csomagoláson található útmutatást szerint, majd hozzáadjuk a túrókrémhez, végül pedig az útifűmaghéjat is. Aki nem szereti az útifű maghéj ízét, az elhagyhatja.
Egy 18-20 centis kapcsos tortaformát/tálat kibélelünk alufóliával, majd az aljába nyomkodjuk a torta alapját, és rátesszük a krémet is. Minimum 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy teljesen megszilárduljon.
Megjegyzés
Aki szeretne, az a tetejére is tehet még apró kockára vágott gyümölcsöt vagy bármilyen más díszítést.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.