A krémhez a zselatint feloldjuk a felmelegített vízben, majd a többi hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük, és krémesre turmixoljuk, és a hűtőbe tesszük.
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. Összekeverjük a többi hozzávalót, majd hozzáforgatjuk a felvert habot. Kibélelünk egy 20 cm-es tortaformát sütőpapírral, és belesimítjuk a tésztát. 150 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, kiborítjuk, és levesszük róla a papírt.
A barackzseléhez felmelegítjük egy lábasban a vizet, csomómentesre keverjük benne a zselatint, és 1-2 ek lekvárt. Amikor csomómentes, hozzákeverjük a maradék lekvárt, majd lehűtjük.
Kibéleljük a tortaforma oldalát sütőpapírral, és a tésztát visszarakjuk a formába. Rásimítjuk a barackos krémet, majd a barackzselét. Néhány órát hűtjük, majd tetszőlegesen díszítjük.
Totut és kókuszkrémet bio boltokban és webáruházakban vásárolhatunk, de mindkettőt otthon is elkészíthetjük tojásfehérjéből. Ha nincs tejérzékeny a családban, a totut túróval, a kókuszkrémet tejszínnel helyettesíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.