Először elkészítjük a töltelékeket: a hozzávalóikat külön-külön edénybe téve, kevergetve összefőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tésztához összegyúrjuk a lisztet a margarinnal, 2 db tojássárgájával, a cukorral és a borral, majd 5 egyenlő részre osztjuk, és mindegyik adagot kerek lappá nyújtjuk.
Az elsőt egy 22 cm-es, kapcsos tortaformába tesszük, elosztjuk rajta a mákos tölteléket, majd lefedjük a második lappal. Erre kerül a párolt alma, majd egy újabb tésztalap. Erre rásimítjuk a diós tölteléket. Lefedjük a negyedik lappal, amit megkenünk a szilvalekvárral. A tetejére jöhet az ötödik lap. Lekenjük az utolsó, villával elhabart tojássárgájával, és kb. 45 perc alatt a 200 fokos sütőben aranybarnára sütjük. Tálalás előtt távolítsuk el a karimát, és szeleteljük fel a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.