A lisztet, a diót, a kétféle cukrot, a sót, a tojássárgájákat és a felkockázott vajat összeforgatjuk. Robotgép gyúrópálcájával összedolgozzuk az egészet. Gyors mozdulatokkal a tésztát gombóccá formázzuk, folpakba rakjuk, és 60 percre a hűtőbe rakjuk.
A tésztát két egyenlő részre osztjuk, henger alakúra formázzuk őket. A hengereket 27-27 egyforma darabra vágjuk. Lisztezett felületen a tésztadarabokból kis kifliket formázunk. Két sütőpapírral bélelt sütőtálcán elrendezzük őket. A süteményeket két részletben, 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük. Ha kivettük őket, akkor hűlni hagyjuk.
Közben a csokoládét feldaraboljuk, és vízgőz fölött megolvasztjuk. A kiflik végeit az olvasztott csokiba rakjuk, és hagyjuk megszilárdulni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.