A szilvalekváros kiflihez először a lisztet, az élesztőt, a vajat, a tejfölt és a porcukrot a sóval együtt simára gyúrjuk és letakarva egy éjszakán át pihentetjük.
A tésztát 9 egyforma darabra osztjuk. Lisztezett felületen mindegyiket kör alakúra nyújtjuk. 8-8 cikkre vágjuk, majd megkenjük egy kevés lekvárral.
A cikkeket kifliformára tekerjük és sütőpapírral bélelt nagy tepsikbe tesszük, majd 200 fokos sütoben kb. 20 perc alatt világos színűre sütjük. A kész szilvalekváros kifliket még melegen meghempergetjük a porcukorban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.