A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, és még melegen összetörjük. Ha langyosra hűlt, összekeverjük a ledarált halfilével, tojással, ízlés szerint sóval és borssal, valamint zsemlemorzsával, hogylágy, de formázható masszát kapjunk.
4 db fasírtot formázunk belőle, amit meghempergetünk zsemlemorzsában, majd bő forró olajban aranybarnaszínűre sütjük.
A tálaláshoz megmossuk a paradicsomot és a kígyóuborkát. A lila hagymát meghámozzuk, majd mindent papírvékonyra felkarikázunk. 4 db zsemlét félbevágunk, a vágott oldalukat száraz serpenyőben megpirítjuk.
Az alsó felükre teszünk egy kevés salátalevelet, erre a paradicsomkarikákat, majd a halpogácsákat, az uborkaszeleteket és rá a hagymakarikákat. Végül lefedjük mindet a bucik felső felével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.