A tésztát főzzük meg. A tojásokat habarjuk össze, adjuk hozzá a tejszínt, a fokhagymanyomón áttört fokhagymát és a zöldfűszereket.
A tojáshoz keverjük hozzá a reszelt sajt kétharmadát, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A tésztát adjuk hozzá a tojásos masszához, és alaposan keverjük össze. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajjal elkevert vajat, tegyük bele a hagymát, majd kb. 5 perc alatt pároljuk puhára.
Ha kész, öntsük a serpenyőbe a tojásos masszát is. Jól keverjük meg, majd közepes tűzön az omlett mindkét oldalát jól süssük át. Ha az omlett megszilárdult, a tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és sütőben 190 °C-on süssük kb. 5 percig. Szeleteljük fel, és díszítsük salátalevelekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.