Az avokádót, a fokhagymát és a petrezselymet aprítógépben megaprítjuk. A tésztát megfőzzük, és a főzőlevéből 3 evőkanállal az avokádószószhoz keverünk, hogy lazítsuk azt.
A koktélparadicsomokat megfelezzük, a spenót szárait lecsipkedjük, és nagyobb darabokra szeljük, majd az olívaolajon magas hőfokozaton megfuttatjuk, hagyjuk, hogy a koktélparadicsom kissé megsüljön, a sóskalevelek összefonnyadjanak. Balzsamecetkrémmel meglocsoljuk.
A füstölt lazacot csíkokra vágjuk. A tésztára kanalazzuk a szószt, ezután hozzáforgatjuk a paradicsomos-sóskás részt, végül a lazaccsíkok is mehetnek bele és a sajttal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.