A csirkét vékony csíkokra felvágom majd sóval, borssal és csili szósszal bepácolom, 15-20 percre a hűtőbe teszem. Ezalatt megtisztítom a zöldségeket, a vöröshagymát felkarikázom, az újhagymát ferdén feldarabolom, a paprikát és répát vékony csíkokra vágom.
Egy edénybe vizet teszek fel forrni majd a tojásos metéltet a csomagolási instrukciók alapján készre főzöm majd leszűröm és félreteszem.
A wok edénybe egy kis olajat teszek majd felhevítem. A vöröshagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom a pácolt csirkemellet és közepes lángon megpirítom. Amikor már kezd egy kis színt kapni a husi, hozzáadom az előkészített újhagymát, paprikát, répát és babcsírát. Összeforgatom és csak nagyon rövid ideig gyakran kevergetve pirítom tovább, épp hogy a zöldségek még zsengék maradjanak.
Mikor kész, az egészet kiszedem, majd egy kis olajon a wokban kicsit megpirítom az előre megfőzött tojásos metéltet. A tésztának is elég csak pár perc, közben megöntözöm szójaszósszal. Amikor már kezd a tészta pirulni, hozzáadom az előzöleg kiszedett húsos zöldséget, összeforgatom a tésztával. Ízlés szerint még adhatok hozzá szójaszószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.