Elkészítés: 3 kávéskanál cukorral pici tejet felmelegítesz (ne legyen forró). Beleteszed az élesztőt és felfuttatod a duplájára. Egy tálba beleteszed az 50 dkg lisztet, és elmorzsolod benne a 20 dkg margarint. Majd beleteszed a felfuttatott élesztőt, a 1,5 kávéskanál sót és a reszelt sajtból kb. 15 dkg-ot. Jól összedolgozod. Négyszer hajtogatod, különböző irányból, minden egyes hajtogatásnál margarinnal kend meg a tésztát. Az utolsó hajtogatás után kb. másfél cm vastagra nyújtsd ki. A tetejét megkened a tojással és rászóród a reszelt sajtot. Ezután már lehet kiszaggatni, tepsibe rakni és megsütni. Mikor majdnem kisült, előtte vedd ki a tepsiből, vágd keresztbe, tegyél közé sajtdarabkát, illeszd össze, tedd vissza a sütőbe és süsd készre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.