Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és két részre osztjuk. A tepsi hátulján két lapot sütünk belőle. A margarint porcukorral habosra keverjük. A tejből a vaníliás pudinggal és a vaníliás cukorral krémet főzünk. Ha kihűlt, hozzákeverjűk a vajas krémhez.
Az első lapot megkenjük a krém egyharmadával, majd rátesszük a babapiskótát, amit meglocsolunk kávéval. Ezután rákenjük a krém másik harmadát, majd beborítjuk a másik lappal. A tetejét megkenjük a maradék krémmel, majd megszórjuk kakaóporral. Ha megpuhult, szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.