Elkészítés: Lefőzőm a kávét, melegen elkavarom benne a cukrot, ízlés szerint. Ezalatt a vaniliás pudingport max. 1,5 dl tejjel hidegen kemény krémmé keverem, majd beleforgatom a mascarponét, a rum- és mandulaaromát, ízlés szerint cukrot. Ezután a még langyos kávéba beleforgatva gyorsan egy kör alakú csatos tepsibe rakom a piskótákat, szorosan egymáshoz. Ráöntöm a krémet, és amint sima a teteje, meghintem keserű kakaóporral. Egy éjszakát pihentetjük, lecsatoljuk a formát, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.