Olajon pirítsuk meg a hagymát, a köménymagot és a felkockázott tofut. Adjunk hozzá pár csepp szójaszószt, szórjuk meg őrölt paprikával, és végül tegyük hozzá a kockára vágott burgonyát.
Enyhén süssük át, öntsük le vízzel, és főzzük 30 percig. Serpenyőben pirítsuk meg a zabpelyhet. Ha a burgonya már puhára főtt, ízesítsük a levest sóval, majoránnával és az apróra vágott petrezselyemzölddel.
Tálaláskor a levest szórjuk meg a megpirított zabpehellyel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.