Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét egy csipet sóval és 8 dkg cukorral kemény habbá verem. A sárgáját a maradék cukorral, a vízzel, az olajjal és a joghurttal habosra kikeverem. A lisztet átszitálom a kakaóporral és a sütőporral. A sárga masszát és a habot óvatosan összekeverem, majd beleforgatom a lisztet. Nagyméretű sütőpapíros tepsibe simítom, és 170 fokon megsütöm. Amikor megsült és kihűlt, kettévágom.
A krémhez keverőtálba öntöm a tejet, a tojáslikőrt és a krémport, kis fokozaton összekeverem 2-3 perc alatt, amíg besűrűsödik a krém. Ekkor hozzáadom a lágy margarint, és még 1 percig keverem.
A félbevágott tésztát megtöltöm a krém 2/3 részével, a maradékot pedig a tetejére simítom. Cukrozott gyümölccsel és csokival díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.