A karajt 4 vastagabb szeletre vágtam. Mindegyik szeletet félbe vágtam, de nem vágtam át. Kiklopfoltam, sóval meghintettem.
A lecsót elkészítettem. A finomra vágott hagymát az olajon megdinszteltem, rátettem a kisebb darabokra vágott kolbászt. Kicsit sütöttem, majd hozzáadtam a karikákra vágott paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát. Ízesítettem sóval, borssal. A tojást felvertem és ráöntöttem, összesütöttem.
Hagytam teljesen kihűlni. A karajszelet egyik felére tettem a töltelékből, ráhajtottam a másik felét és paníroztam. Lisztbe, felvert tojásba, majd újból lisztbe forgattam.
Fedő alatt, felhevített étolajban, lassú tűznél kisütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.