Elkészítés: Az avokádót félbevágom, magját eltávolítom, a talpánál levágok egy vékony szeletet, serpenyőbe teszem. Sózom, borsozom, facsarok rá citromot. Beleütöm a tojást, melléteszem a négybevágott paradicsomot, a felvágott bacont, rárakom a kakukkfüvet és a rozmaringot, sózom, borsozom.
190 C fokra előmelegített sütőben, hőlégkeverésen 20 percig sütöm, majd rászórom a reszelt sajtot, még 10 percig grill fokozaton 200 C fokon pirítom.
Egy tányéron elrendezem a salátaleveleket és az olívabogyókat, facsarok rá citromot, locsolok rá olívaolajat, fűszerezem. Erre az ágyra helyezem az avokádót és a paradicsomokat, valamint a sült bacont.
Az avokádót sokan csak nyersen fogyasztják, pedig sütve is finom. Elkészítése egyszerű, de az eredmény nagy élmény. Érdemes kipróbálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.