Elkészítés: A zsenge tököket kettévágom, kikaparom a belsejüket erre megfelelő karalábévájóval. A belsejét összekockázom apróra, és a már kicsit sárgásra megkapatott hagymára teszem. Pirítom, és párolom is. Jöhet rá a bors, a fokhagyma, sültcsirkés fűszer és a vágott petrezselyem. Mikor kész, lehúzom a tűzről, és beleütök 2 tojást, majd mehet bele a zsemlemorzsa. Összekeverem, és a legvégén a reszelt sajtot is belekeverem. A tökökbe kiskanáállal beletöltöm, de csak laposan, épp hogy elég lesz, és tepsiben, kis vizet aláöntve alufóliával lefedve sütöm. 15-20 perc múltán levehetem a fóliát, és készre sütöm őket. A tök legyen puha, de nem kell túlsütni. Állásában még úgyis puhul. Kapormártás nagyon jó hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.