Elkészítés: A készítést, a vöröshagyma feldarabolásával szoktam kezdeni. 1 kiló húshoz kell 2 nagyobb fej hagyma, 5-6 gerezd fokhagyma, és mivel úgy szeretem, fél liter paradicsompüré. Ez utóbbit, van, ahol kihagyják, de családunk ízlése ez.
A hagyma és fokhagyma pirítása után mehet hozzá a hús, mikor fehéredni kezd, sózom, borsozom (jó bőven, azért borsos), hozzáöntöm a paradicsompürét. Mire a hagyma szétfő, a hús is kellő állagú lesz. Őrölt köményt is szoktam hozzáadni.
Fedő alatt párolom, ha szükséges, kevés vizet adok hozzá. Petrezselyemzöld, kakukkfű és majoránna is kerülhet bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.