Elkészítés: Megdinszteljük az olajon a felkockázott vöröshagymát, majd amikor pirulni kezd, hozzáadjuk a főzőtök kivájt, zsenge, aprított belét. Vigyáznunk kell, hogy a magja még ne legyen kemény, akkor már nem jó.
Tovább dinszteljük, sózzuk, borsozzuk, folytonosan kevergetjük, majd amikor már elfőtte a kiengedett levét, ráütünk 2 (vagy 4) tojást. Dermedésig tovább kevergetjük, majd megszórjuk a felaprított zöldpetrezselyemmel, majd a reszelt sajttal, lefedjük, és elzárjuk alatta a tüzet.
Egy finom, laktató salátával tálaljuk: ehhez felkarikázzuk a lilahagymát, a paradicsomot, a puha avokádót, hozzáöntjük a lecsöpögtetett konzerv csicseriborsót, kevés csípőspaprikát, sózzuk, borsozzuk, rácsavarjuk a citrom levét, meglocsoljuk az olívaolajjal és megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.