Előkészítés: A barackokat lecsepegtetjük.
Elkészítés: A pudingport - ízlés szerint - elkeverjük a cukorral, és simára keverjük 4-5 evőkanál tejjel. A maradék hideg tejet felforraljuk, és belekeverjük a pudingot, és kevergetve még egyszer felforraljuk. Közvetlenül a pudingra folpackfóliát terítünk (így nem fog megkocsonyásodni a teteje), és hűlni hagyjuk. A tejfölből félreteszünk 4-6 evőkanállal, a többit a pudinghoz keverjük. A barackokat tálcára tesszük, és megtöltjük a krémmel. A félretett tejfölt a krém tetejére rakjuk, és hurkapálcával többször belehúzunk
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.