A leveles tésztát felolvasztjuk. A zöldséglevest felforraljuk, s benne a megtisztított lencsét a kakukkfűvel lefödött fazékban takaréklángon megfőzzük. Amikor megpuhult, szűrőkanállal kivesszük, lecsurgatjuk, két evőkanálnyit félreteszünk belőle. Az öt percre hideg vízbe áztatott, két cm-es darabokra vágott tofut elkeverjük a lencsével, szójaszósszal, borssal, korianderrel, citromhéjjal, és a megtisztított, finomra vágott petrezselyemmel, metélőhagymával ízesítjük.
Egymásra helyezzük, és kissé meglisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk a tésztalapokat, s tizenkét egyforma négyzetet vágunk belőlük, széleiket megkenjük kevés vízzel. Minden négyzetre tofus lencsét halmozunk, batyukat, tarisznyákat formálunk belőlük, széleiket jól összenyomkodjuk. A töltött tésztákat zsírpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük a tejjel felvert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben 200 C fokon tizenöt percig sütjük, majd forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.