Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, megfőzzük, megtisztítjuk, zöldségvájóval kifúrjuk.
A finomra vágott vöröshagymát előhevített olajon megpirítjuk,
hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk. Rövid ideig együtt tovább pirítjuk, majd betöltjük a burgonyákba. A maradék burgonyát 1 db kockasajttal összekeverjük, és a tölteléket befedjük.
Kevés kis olajjal kikenjük a tepsit, belerakosgatjuk a töltött burgonyákat, kevés húsleveslét öntünk alá. A sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
A mártáshoz a megtisztított, alaposan megmosott, szeletekre vágott gombát kevés előhevített olajon megfonnyasztjuk, meghintjük kevés liszttel, és felengedjük a tejszínnel. Lassú tűzön kiforraljuk. Friss vágott petrezselyemzölddel, kevés sóval, őrölt fehérborssal ízesítjük. Mártás sűrűségűre beforraljuk.
Tálaláskor a töltött, sült burgonyák köré öntjük a gombás mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.