Elkészítés: A vöröshagymát kevés olajon megpárolom, hozzáadom a darált húst, majd amikor a hús is átpárolódott egy kicsit, hozzákeverem a kis darabokra vágott paradicsomokat. Megsózom, és kevés vízzel felöntve párolom 20 percig. A cukkiniket meghámozom, megmosom, hosszában félbe vágom, a magjukat kivájom. Amikor a húst leveszem a tűzről, hozzákeverem a fokhagymát (összetörve), a tejfölt, a darabokra vágott paprikát és a lereszelt sajtot. Az így elkészült töltelékkel megtöltöm a tepsire helyezett, kivájt cukkiniket, majd közepes lángon 20-30 percig sütöm - előbb alufóliával letakarva, az utolsó pár percben pedig fedés nélkül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.